Rallarbo`s Unique og meg når vi besto ferdselprøven i 2015.

Rallarbo`s Unique og meg når vi besto ferdselprøven i 2015.

Jeg heter Siv Stokke og jeg fikk min første Schæfer i 2004. Det som begynte som en turvenn har utviklet seg til en lidenskap for disse vakre dyrene. Jeg trener lydighet og spor og utdanner hundene mine selv. Jeg ble også tidlig bitt av utstillings basillen da min første hund Candy var svært vakker og gjorde det bra i utstillingsringen.

Men det å gå tur i skog og mark er også en viktig del av mitt hundehold, sommer som vinter. Hvis du har en Schæfer (eller fire:) er det mye enklere å overvinne dørstokkmilen.

Jeg holder til på Espeland utenfor Bergen og bor landlig til i barndomshjemmet mitt. Tomten kjøpte min bestefar i 1937 og den heter Skogly. Derav kommer kennelnavnet Skoglytrollet.

Det har blitt født to valpekull her i huset, begge registrert på kennel Krohnås, (2007 og 2009) før tiden var inne for å stå på egne bein og Skoglytrollets første kull ble født i 2016.

Jeg ønsker å avle frem sunne, friske og bruksdugelige hunder og jeg avler etter Norsk Schæferhundklubb sine regler. Alle hundene mine blir mentaltestet, uavhengig om de skal brukes i avl.

Del denne siden